Блог

Як піти в рейс із нуля?

ТОП - 7 порад від Cruise Control - як піти в рейс з нуля:

✅Грамотно складіть анкету моряка (application form) та супровідний лист (Cover Letter). Наші менеджери допоможуть вам у складанні документів, разом зможемо визначити та підкреслити ваші сильні сторони у робочій діяльності.

✅Розсилайте application form c певною періодичністю. Самостійно проводити її не так просто. Наша база перевірених судновласників, безліч партнерів та репутація на ринку – дозволить прискорити пошуки вакансій та отримувати позитивні фідбеки від роботодавців

✅Отримуйте додаткові спеціальності та навички. Матрос - кранівник або моторист, зварювальник має набагато більше шансів піти в море, ніж просто палубний матрос. Наші фахівці надають консалтингові послуги зі здобуття морської освіти та підвищення кваліфікації. З нами - швидше, легше та краще!

✅Підготуйте морські документи та робочу візу. Наші менеджери не тільки підкажуть, які документи вам потрібно отримати та оновити для роботи в морі, але й допоможуть з отриманням документів у короткі терміни.

✅Поліпшіть свої знання англійської мови. Щодня ми направляємо моряків на курси спеціалізованої англійської мови, що надалі допомагає їм скласти такі тести, як Marlins

Додати коментар


Звертайтесь і ми вам допоможемо


Наші контакти
Україна, м. Одеса, пл. 10 Квітня 1, 5 поверх, офіс 55
odessa.info.work@gmail.com
+38 (073) 333 11-02
© 2021

(073) 333 11-02